All for Joomla All for Webmasters

E-GAMES TIANA

La regidoría d’esports i joventut de l’Ajuntament de Tiana ha creat el repte E-GAMES Tiana, per tal de potenciar la jornada E-GAMES TIANA FIFA 19 que es realitzarà el 31 de març.

Des de fa uns anys, la indústria dels e-Games ha crescut moltíssim, fins el punt de generar milions de diners al sector dels videojocs.

Actualment existeixen milions d’espectadors, practicants i seguidors d’e-Games arreu del món, tot un fenomen de masses.

Dins del Pla Local de Joventut es va detectar la necessitat de crear una oferta orientada al públic jove i els e-Games són un reclam per aquest sector del publica.

És per aquest motiu que des de la Regidoria de Joventut i Esports es vol crear un torneig de referència d’e-Games. I no només a nivell municipal, sinó també es vol utilitzar com un reclam per a posicionar Tiana al món d’aquesta nova indústria de l’entreteniment.

El format de competició serà de forma eliminatòria però es garanteix un mínim de dos partits per participant.

A més, els e-Games Tiana 2019 no seran només un torneig de FIFA 19, pretenen ser també una jornada d’esport virtual, d’intercanvi i de coneixement.

Hi haurà dos estands de realitat virtual on qualsevol persona podrà experimentar la sensació d’immersió i de realisme dins del món del videojoc que prèviament s’hagi triat.

A més, comptarà amb la presència d’un ‘gamer influencer’ especialista en FIFA 19 que donarà consells sobre el videojoc i disponible perque qualsevol participant pugui jugar contra ell.

De 13:00 a 14:00h i de 16:00 a 16:30h  Javi, “el gamer” estarà disponible per jugar contra els participants que vulguin.

També comptarem amb la presència d’un entrenador de gamers professionals que treballa per l’empresa Duet Sports i podràn aconsellar a tots els participants per millorar els seus resultats.

17:30h Xerrada Manual d’un bon GAMER

Com a curiositat, destacar que hi haurà un espai on els participants podran comprar videojocs i també intercanviar-los amb d’altres assistents.

 


ON? Pavelló Municipal de Tiana Avda. Eduard Fontseré, s/n

QUAN? 31 de març de 2019

HORARIS: El torneig de FIFA 19 es divideix en dues categories: Menors de 14 anys: de 9:30h a 15h Majors de 14 anys: de 15h a 20h

PREUS: 7€ (inscripció general) 5€ (socis* Espai Jove i Entitats Esportives de Tiana)

Inscripcions a http://tiana.miclubonline.net/ 

PREMIS: Menors de 14 anys: Xec regal pels tres primers classificats (150€, 75€ i 35€) Majors de 14 anys: Premis en metàl·lic pels tres primers classificats (200€, 100€ i 50€)

 

*Caldrà acreditar-ho el mateix dia de l’esdeveniment.

 

 

REGLAMENT E-GAMES TIANA 

Suma a tu Wellness City

Estás a un paso de contribuir con tu ciudad gracias a tu ejercicio