All for Joomla All for Webmasters

ROGELIO CABALLERO

El meu nom és Rogelio Caballero i el meu esport és l’Esgrima que practico des que tenia 6 anys i en  decurs de la meva trajectòria esportiva he obtingut diverses medalles de Catalunya i també d’Espanya:

  • En modalitat individual :Medalla Bronze Campionat de Catalunya, Medalla Bronze final de la Lliga Catalana, Medalla d’or Clubs Hongaresa d’Esgrima interna
  • Per equips: Medalla bronze TRN (Ranking Nacional d´España), Medalla de Bronze Campionat d´Espanya, Medalla Plata Campionat de Catalunya, i també Medalla de Bronze Absoluta de Catalunya.

Actualment nº 2 en el Rànking de Catalunya i des d’abril del 2017 també sóc àrbitre titulat i el meu amulet i signe d´identitat en els campionats son les mitges de color groc.
Aquest any m’han reconegut com esportista d’alt nivell, ja que inicio la meva vida en el CAR (Centre d’Alt Rendiment Esportiu) de Sant Cugat per rebre una tecnificació d´alt nivell i competir en els campionats internacionals. Sóc conscient que això suposarà un sacrifici amb moltes hores d’entrenament, viatges a l’estranger i compaginar al mateix temps estudis. Però entrar al CAR, és el somni de qualsevol esportista, doncs com va dir un campió olímpic format en aquest centre: “Per ser el millor cal entrenar entre els millors”.

Estimo Tiana perquè és el meu poble d’ençà que vaig néixer. No el canviaria per cap altre lloc per viure. Però també estimo la Val d’Aran, Menorca i Frómista, perquè formen part de la meva vida. M’agrada gaudir de la família i dels meus amics, de la lectura, la musica , els videojocs i també expressar-me en diverses llengües. Aquest any del 2017, formo  part del grup d´ esportistes abanderats de la llengua occitana a Catalunya.

Estic força content de formar part d´esportianitzat, així com de qualsevol programa que fomenti els valors de l´ esport doncs, no tant sols es tracta de competir per ser el millor, sinó que l´esport i especialment en l´alta competició, es també una activitat que ensenya disciplina, sacrifici,  constància, superació i sobretot ens ajuda a créixer com a persones.

 

 

 

Leave a comment