All for Joomla All for Webmasters

ALANIS ESTÉ

L’esport és un estil de vida i la intensitat amb què es visqui depèn d’un mateix. El més important és la il·lusió i, arribats a un cert punt, la disciplina.

Qualsevol persona pot arribar a ser molt bo en qualsevol esport si hi és constant. Per això animo a tothom a fer de l’esport part de la seva vida. No com a obligació, sinó perquè un cop es comença esdevé vital.
Sóc l’Alanís Esté i tota la meva vida ha estat lligada a l’esport.
He practicat diverses disciplines però al que més temps he dedicat ha estat a la natació sincronitzada. Vaig començar amb 8 anys a Mataró i ho vaig deixar amb 20 nedant pel Club Natació Kallípolis. La meva carrera esportiva ha estat plena d’altibaixos i m’han ofert oportunitats magnífiques així com situacions molt dures que m’han fet qui sóc.
Ara em dedico a estudiar i faig servir l’esport com a mitjà per a mantenir-me en forma i trencar amb la rutina dels estudis universitaris. També sóc àrbitre de la Federació Catalana de Natació, i de tant en tant dono un cop de mà amb la cantera del Club Natació Kallípolis que és on m’han vist créixer com a nedadora i com a persona.
Per acabar, aprofito per agrair l’esforç de l’ajuntament de Tiana per promoure l’esport i per tenir-me en compte per formar part d’aquest projecte.

Palmarés:

Nedadora de sincronitzada 2007-2016.

Campiona d’Espanya 31 vegades (2010-2016), incloent 8 títols absoluts.
Becada 3 temporades per la Federació Catalana de Natació (2009-2013).
Diverses vegades Internacional.
18a posició en el Campionat del món Jr. de 2014.
Àrbitre de la Federació Catalana de Natació.

Leave a comment